Az újrahasznosítható polimer csomagolások a jövő megoldásai, mivel a várhatóan folyamatosan csökkenő olajárak mellet, egyre költséghatékonyabb alternatíva a fa alapú (a papír is ide sorolandó) termékkel szemben, ugyanakkor a gyártása könnyen automatizálható és 100%-ban újrahasznosítható. Ez csak úgy lehetséges, hogy az előállításban résztvevő összes iparág folyamatosan keresi a hatékonyabb, újszerűbb, olcsó megoldásokat. Rendkívül gyorsan halad az ipar fejlődése, így a “tegnapra kell” csomagolási megoldás során a kommersz megoldások dominálnak (karton, EPS, stb.).

A hungaropack verseny a “Visszaforfó, újrahasznosítható komplex csomagolás” fejlesztésére jött létre.

Cégünk kifejezetten nagy energiákat fordít komplex csomagolási rendszerek fejlesztésére.

Majdnem minden összetevő műanyagból készült, ezért élettartama jelentősen meghaladja a fa alapú csomagolóanyagok kihordási idejét, nem nedvesedik át, egyszerűbb tisztínani, nagy mértékben ellenáll olajoknak, savaknak.
Fizikai behatásra nem törik, nem válnak le róla darabok, amik szennyezhetik vagy esetleg megsérthetik a csomagolt terméket.
Anyagának és fizikai ellenállásának köszönhetően hosszabb visszaforgathatósági csomagolási megoldást jelent, mindemellett jó hatékonyságú visszaállítási csomagolás is.

Teljes cikk megtekinthető az alábbi forráson!
Forrás: polimerek

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *