Telephelyünk/székhelyünk Székesfehérváron,a Sóstó Ipari Parkban, Finn utca 5.-ben található.
Másik üzemünk is Székesfehérváron szintén az M7-es autópálya mellett,seregélyesi úti Vállalkozói Központ mellett lévő Had utca 10.-ben.

Cégfilozófiánk a mai trendnek megfelelően a felmerülő egyedi igények kiszolgálása.

Fő profiljaink közé tartozik a fa-,műanyag alapú csomagolástechnikai termékek gyártása (raklapok,speciális tengerálló csomagolás), műanyag vákuumformázott termékek(vákuumformázott logisztikai és csomagoló tálcák) gyártása,minőségügyi szolgáltatás (vizuális ellenőrzés, válogatás, csomagolás, újracsomagolás) végzése.

Mérnöki csapatunk irányításával lakatos kollégáink készítik a műanyagipari vákuumgépeinkre az egyedi alumínium szerszámokat, illetve bérmunkában is vállalunk szerszámgyártás/lakatosipari tevékenységet a telephelyünkön található üzemünkben.

Szakembereink meglévő tervek, hozott ötletek, törött tárgyak alapján 3D nyomtatás segítségével elkészíti 3D modellek prototípusát, emellett pótolni tudunk hiányzó alkatrészeket.
Már az egy darabos,illetve a kis szériás gyártástól rendelkezésre állunk a cégek részére.
Jelenleg 4db 600x600x800mm méretű, és 2db 1000x1000x1200mm méretű, vagyis Magyarország talán legnagyobb 3D nyomtatóival rendelkezünk. Melyek már raklap méretben képesek ABS,PLA filamentből műanyagot nyomtatni.

Termelésirányításunk vállalatirányítási rendszer segítségével történik.

Rendelkezünk érvényes ISO9001, ISO 14001 tanúsítványokkal.

3 darab saját tulajdonú tehergépjárművünkkel a vevő igényeihez igazítottan szállítjuk az általunk legyártott termékeket.

A DUE, SZIE, BME és a Pannon Egyetemmel szorosan együttműködünk különböző kutatás fejlesztési projektekben. Célunk az innovációs potenciálunk folyamatos fejlesztése.

Az “Ipar 4.0 Mintagyárak kiemelt projekt” (GINOP-1.1.3-16-2017-00001) -ben, mely a termelő kkv-k digitális és automatizációs fejlesztéseinek élénkítése érdekében „ipar 4.0” mintaalkalmazások kialakítására hivatott, cégünk részt vett és elnyerte az  „Ezüst Ipar 4.0”minősítés, jelenleg az „Arany Ipar 4.0” minősítés elérése a célunk.

A Modern Gyárak éjszakája program keretein belül online várjuk az érdeklődőket 2020.november 13.-án 16.00-22.00 között.

A Modern Gyárak Éjszakája azzal a céllal jött létre, hogy átírja az iparról alkotott hagyományos elképzeléseket, fejlődési iránymutatást adjon a kkv k döntéshozói számára, és jövőképet, karrierlehetőséget nyújtson a munkakeresőknek, valamint a pályaválasztás előtt álló fiataloknak. A rendezvény egyben közvetlen találkozási lehetőség a gyárak és a leendő munkavállalók között, azaz hozzájárul az ipari termelés munkaerő utánpótlásához is.

Melyről bővebb információ a következő oldalon található: 
http://moderngyarakejszakaja.hu/