Együttműködési megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Egyetem és az Adu-Alba Kft.

  1. 06. 12-én a Dunaújvárosi Egyetem és az Adu-Alba Kft. együttműködési megállapodást írt alá a Dunaújvárosi Egyetem kisrektori tanácstermében.

 

A rendezvényen a Dunaújvárosi Egyetem oldaláról részt vett dr. András István rektor, Kiss Ádám Sándor kancellár, Ladányi Gábor IFK igazgató, Szabados Ottó IFK innovációs menedzser, és Nagy Gáborné pályázati irodavezető. Az Adu-Alba Kft.-t Varga József ügyvezető és Tábori Margit fejlesztőmérnök képviselte.

Az együttműködés célja olyan kapcsolat és tevékenység kialakítása a DUE és az Adu-Alba között, mely támogatja az EFOP 3.6.1-06-2016-00025 kódszámú projekt megvalósítását, kutatási projektek kialakítását, kutatási irányzatok meghatározását.

Jelen megállapodással a két intézmény által közösen kiválasztott kutatási projektelemek tervezését, javaslatait, ötleteit kívánjuk összehangolni a megfelelő kutatási program kialakításának érdekében. Emellett nagy hangsúlyt kap az együttműködésben a módszertani anyagok közös fejlesztése, kidolgozása, és szakmai műhelymunkák szervezése a két intézmény között a környezeti és fenntarthatósági szempontok minél szélesebb körű érvényesítése érdekében.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *