Cégünk ,mint felelős munkáltató az egyik legfontosabb alappillérnek tartja az egészségmegőrzést,mind a munkavállalóira, mind a cég megrendelői állományára értve az elhivatott társadalmi felelősségvállalás égisze alatt.

A jelenlegi pandémiás helyzetre való tekintettel egyedi felmerülő igény esetén új szolgáltatásként külön díjazás ellenében biztosítunk COVID megelőző fertőtlenítést.

Több féle lehetőség közül tudnak partnereink választani: fa termékeink esetében a telephelyünkön található a tanusított sterilizáló hőkezelő kamrában tudjuk az alapanyagot, illetve a fél- és késztermékeinket (raklapok, tengerálló csomagolások, ládák ) kezelni az ISPM15 szabványnak megfelelően.

A vákuumformázott műanyag termékek ( logisztikai tálcák, dobozok, tetővel ellátott ládák ) esetében pedig környezetkímélő és efficiens szerek használatával tudjuk biztosítani a csíramentes felületeket.


A cégünk székhelyére/telephelyeire történő belépést megelőzően minden esetben a Recepciós pultnál kötelező kitölteni a csatolt Belépő adatlapot és a Belépés az Adu Alba Kft. telephelyére a járvány ideje alatt c. dokumentumokat, amellyel automatikusan hozzájárul az érintésmentes testhőmérséklet méréshez.